Sprintcupen fortsetter på Skansemyren

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 10 Apr 2011@16:17

Førstkommende tirsdag den 12. april fortsetter sprintcupen på Skansemyren med Viking som arrangør. Løypene går i en blanding av gater, sti og lettløpt terreng. Hvis det ikke blir for mye regn i forkant av løpet er antakeligvis piggfrie terrengsko det beste valget, mens hvis det blir vått kan det være lurt å vurdere orienteringssko med pigg. Rene gatesko anbefales ikke. Husk igjen å melde deg på i tide via Eventor slik at arrangementet går like bra som sist! Som vanlig er det “No show – no pay” – du taper altså ingenting på å melde deg på selv om du ikke dukker opp på løpet.

Løpet går fra Skansemyren (se fremmøtested på kart her). Det er fleksistart mellom 17.30 og 18.30. Start for både lang og kort løype er på samlingsplass.

 • Meld deg på her innen mandag kveld klokken 23:59. Merk!
  • Du må opprette Eventor ID for å melde deg på.
  • Se tips nederst på siden for hvordan du får brikkenummeret ditt opp automatisk ved påmelding. Det er viktig at du legger inn brikkenummeret ditt som standard i Eventor for at du skal kunne melde deg på med brikkepåmelding på senere løp!!!
  • Alle må som vanlig registerere seg på løpet (ved å legge brikken nedpå dersom du er forhåndspåmeldt)
  • Alle som ikke er forhåndspåmeldt må påregne kø ved påmelding/registrering!
  • Kun de som har opprettet Eventor ID får sammenlagtresultater i Sprintcupen.
 • Se oversikt over påmeldte her
 • Se innbydelse her
Kart, fremmøte og løyper

Løpet arrangeres på et utsnitt av kartet Bergen sentrum som er synfart etter sprintnormen. Kartet er skrevet ut på vannfastpapir i målestokk 1:4000. Postbeskrivelser er trykket på kartet, og vil i tillegg være tilgjengelig løst på start.

Løyper:

 • A: 2,2 km D13-15, D16-18, D19, D40, D60, H13-15, H16-18, H19, H40, H60
 • N: 1,3 km DN, HN

Løypene går i en blanding av gater, sti og lettløpt terreng. Hvis det ikke blir for mye regn i forkant av løpet er antakeligvis piggfrie terrengsko det beste valget, mens hvis det blir vått kan det være lurt å vurdere orienteringssko med pigg. Rene gatesko anbefales ikke. Både kortløypen og langløypen vil passere traffikert vei underveis – vær forsiktig ved kryssing! Begge løypene vil komme i befatning med et upassertbart gjerde. Som vanlig i sprintløp er det ikke lov å krysse dette andre steder enn der det er merket at det er passasje. Det er selvfølgelig heller ikke lov å løpe i hager.

Se ellers

Tips om bruk av Eventor

Dersom du legger inn ditt brikkenummer i Eventor slipper du å skrive det inn på nytt hver gang du melder deg på. Fremgangsmåte:

 • Gå inn på Personlige innstillinger ved å trykke her
 • Trykk på fliken “Konkurranse”, og legg inn ditt brikkenummer under “EMIT-brikkenummer”
  emitbrikkenummer
 • Du vil nå få opp ditt brikkenummer forvalgt ved påmelding (men du kan endre om du vil når du melder deg på)

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.