Nattcup på Rolland onsdag – frost i myrene?

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 07 Nov 2010@23:29

DSC_0269_s
Nattcupen fortsetter etter en uvanlig kort pause – og sesongens andre nattcup arrangeres onsdag den 10. september november på Rolland skole i Åsane. Terrenget et er en blanding av gammelt kulturlandskap og godt løpbart nærterreng. Langløypen er 4,0 km, B-løypen er 3,2 km og C-løypen er 2,1 km. C-løypen er relativt enkel og passer godt også for de som ikke har prøvd nattorientering før.

  • Meld deg på her innen mandag kveld. Det er veldig viktig at alle melder seg på – selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe! No show – no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror det er større enn 10% sjanse for at du kommer på løp!
  • Innbydelse
Løpsinformasjon

Samlingsplass ved Rolland skole (se kart her). Det er ikke noe organisert parkering, men ved Åsane senter det god parkeringskapasitet. Det er 10 min å gå fra Åsane senter til samlingsplass. Det er merket fra rundkjøringen ved Åsane senter til samlingsplass.

Kartet som benyttes er Rolland i målestokk 1:7500 og er synfart i 2009 og 2010. Start er mellom 18.30 og 19.15. Det er ca 1 km gå langs vei til start. Postene blir tatt inn kl 20.30.

Løypelegger: Bjarte Eikanger

  • A: 4.0km, HA/DA
  • B: 3.1km, HB/DB
  • C: 2.1km, HC/DC

Mere informasjon om Nattcupen finner du på Nattcupens hjemmeside.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.