BMI-spretten onsdag 6. oktober

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 26 Sep 2010@22:31

Onsdag den 6. oktober inviterer BSI store og små studenter, studerende, tidlegere studenter, de som aldri var studenter og de som ønsker å bli studenter, og alle andre, til å for en gangs skyld konkurrere på like premisser. Denne dagen opphører den vanlige klasseinndelingen. I stedet korrigerer vi tiden for BMI (body mass index = kroppsmasseindeks), kjønn, alder og potensiale!

Er du en av dem som koser seg når du gang etter gang kommer samtidig til posten som han unge jyplingen som springer alt beina kan bære? Har du god o-teknikk og kartkontakt, samtidig som du trives godt i sofaen med diverse snacks? Da blir dette din dag!

Samlingsplass er på Fløysletten. Det er fri start mellom kl. 17.00 og 17.45. Det tar omtrent 10 min å gå til start.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.