- Den lettaste vinnaren av BMI-spretten nokon gong

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 08 Oct 2008@1:49

00bmis.jpg
Vi kan vel trygt seie at Jan Magne Svendsbø (Gular) er den lettaste vinnaren av BMI-spretten, nokon gong . No går vi som kjent ikkje ut med personlege data, men her talar vi ikkje om ein typisk H21-ATung løpar.

Men det gjekk unna over myrene og ned i brakekrattet. under 23 minutter trengte dei kjappaste på å kkomme seg mellom den omlag 2.5 km lange løypa. Bjørn Hølleland (Fana) nytta knappe halvminuttet kortare tid enn vinnaren, dersom vi hadde sett på ukorrigerte klokker. Men Bjørn vart for lett, sånn at Jon Magne kunne ta kaka heim, til Birgitte si store glede.

Nokon lurar kanksje på kvifor enkelte namn manglar på resultatlista. Kor vart favoritten av, sjølvaste BMI-kongen? Vi kan vel røpe at han ikkje hadde stempla på 6.-posten, kanksje forventningspresset var for stort? Uansett, vart han som alle ikkje-fullførte ignorert av det stakkars skriptet som ellers gjorde ein framifrå innsats for å rekne ut BMI-tidene. Sorry.

Topp 3 i dagens BMI spretten (korrigerte tider):

1	Jon Magne Svendsbøe	IL Gular	22:08
2	Bjørn Hølleland	Fana	22:58
3	Harald Valen	Varegge	26:49

Her finner du fulle resultater fra dagens BMI spretten:

Skrevet av Sjur Huseby

1 Comment

Comment by 7R

10. October 2008 @ 13:20

Vi leste av andre-MTR-en,og fann att eit par løperar som vi ikkje hadde registrert på fyrste-MTR-en. Omsider fikk eg oppdatert listene, så no er Birgitte og Magne med òg.

Sorry, the comment form is closed at this time.