Sprintcup på Slettebakken tirsdag: Her blir det fart!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 25 Apr 2010@0:23

Førstkommende tirsdag den 27. april fortsetter Sprintcupen med et løp i urbant miljø på nytegnet kart i området rundt Slettebakken med Bergens Turnforening som arrangør. Urbant miljø betyr mange hager og andre forbudte områder i løpsområdet – dermed blir det ekstra viktig å tenke på fair play (se nederst i artikkelen). Skovalget denne gangen er i følge løypeleggeren joggesko.

Det er til dels stor trafikk i området og løperne anmodes om å vise særlig aktsomhet ved krysning av gatene. Det oppfordres til å bruke gul trafikkvest.

Kartutsnitt_Slettebakken_sDet er start fra 17.30 – med siste start klokken 18.30. Det er ca. 5 minutter å gå fra samlingsplass til start.

Løyper og klasser
  • A-løype (2.8-3.0 km): D13-15, D16-18, D19, H13-15, H16-18, H19
  • N-løype (1.5 km): DN, HN
Kart og samlingsplass

Kartet Slettebakken/Brann stadion i målestokk 1:4000, 5m ekv. blir benyttet. Slettebakken-delen av kartet er utgitt i 2003 og oppdatert ihht sprintnorm i 2010. Fremmøte og samlingsplass blir ved inngangspartiet til Turnhallen på Slettebakken.

Andre opplysninger

Det blir ingen organisert parkering. Deltakere oppfordres til å reise sammen, kollektivt, sykle eller gå. Det går buss til Bergenshallen. Det er buss stopp like ved Bergenshallen eller Sletten senter.

Garderobe i friluft . Merk at Turnhallen dessverre ikke kan benyttes.

Løpsleder: David Tjøswold. E-post: djt@statoil.com. Mobil:95996311
Løypelegger: Alfon Johansen

Fair play

Husk at reglene for sprint gjelder. Løping over skraverte områder og områder med mørkegrønn farge er forbudt! Dersom du ser andre løpere som løper over forbudt område, gi beskjed til dem om at dette er forbudt. Det er også helt i orden å gi beskjed etter målgang om at du har sett (navngitte) løpere krysse forbudt område. Dette var et stort problem i Sprintcupen i 2009 – både i forhold til fair play og i forhold til grunneiere – og det er tydelig at det er nødvendig å slå hardere ned på det i år. Se gjerne denne artikkelen for utdypende detaljer om forbudte områder.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.