Urb-o Cup Christi Krybbe: Spennende løyper

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 24 Nov 2009@23:34

urbo07_s
Nesten 100 løpere ble møtt av spennende løyper med variert orientering på dagens Urb-o Cup fra Christi Krybbe skole. Resultater finner du hos Viking. Kart og løyper ser du nedenfor.

Forøvrig en liten melding fra arrangøren til angrende syndere:

Det var en del som hoppet ned en mur som var tegnet som upasserbar på vei til mål. Dette er diskvalifikasjonsgrunn i sprintorientering. Dessverre fikk vi ikke notert ned alle. Arrangøren håper at de det angår angrer og gir beskjed slik at de som løp lovlig kan få alle de poengene de fortjener.

Takk til Trygve Buanes for bilde og kart.

1 Comment

Comment by Jørn W

25. November 2009 @ 00:05

Flotte og krevende løyper med mye finorientering, men…. uforståelig at løpere velger å fuske for å oppnå et bedre resultat. Nå har sprintkartnormen blitt gjennomgått ved så mange anledninger at man etterhvert skulle ha fått med seg at sort bred strek er upasserbar mur og ikke lov å passere selv om man skulle klare det.Gjelder også høyt gjerde. Eller gir man f…. i reglene?

Sorry, the comment form is closed at this time.