KM Natt med spennende vri

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 27 Mar 2009@11:46

image003.jpg
Kenneth Westerheim, Jostein Moe, Arild Aasheim, Rune Nygård, Per Arne Aadland og Tom Eirik Eikanger – det er favorittene i H21 – og i den rekkefølgen – på kveldens KM Natt i følge Betsafe.com. Det er med andre ord spennende konkurranse også fra utenfor Hordaland på kveldens KM Natt – gjerne i forbindelse med at det er NM Natt i Haugesund om bare en uke.

Det er ikke så ofte man kan satse penger på vinnerne i KM i natt-orientering – nå har du sjansen. Løypelegger Bjarthe Westerheim har satt oddsen – og han har tydeligvis stor tro på sin bror Kenneth som nok kjenner skogen godt… Kanskje Jan Steineger kan klare en skikkelig oddsbombe…?

image004_s.jpg

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.