Nattcup Xtra: Fellesstart Sandsli onsdag 25. mars

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 22 Mar 2009@19:18

Allerede førstkommende onsdag den 25. mars er det klart for et nytt nattløp – denne gangen er det Nattcup Xtra på Sandsli som står på programmet. Løypelegger Magne Knudsen forteller: - Jeg har blandet alle momentene vi møter under NM og Craftcup i Haugesund: Nattorientering+fellestart+sprint. Det blir 2 løyper på Sandsli, som i hovedsak går på asfalt og grus. Påmelding må som vanlig på nattcup’en gjøres innen mandag kveld.

Fremmøtested og løyper

Fellestarten går fra Aurdalslia skole (se kart) kl 19:45, parkering på eget iniativ. Løypene er 5,5 km og 3,5 km. Spredning blir ved sommerfugl -og anbefalt fottøy er joggesko/terreng joggesko.

Påmelding

Det er veldig viktig at alle melder seg på – selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe. Det vil gjøre arrangementet lettere å gjennomføre, resultatene kommer raskere, og det blir mindre kø. No show – no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror du kanskje skal på løp (det er fort gjort).

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.