Endelig: Nattcup på Knappenfjellet onsdag 25/2

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 22 Feb 2009@18:11

DSC_3468_s.jpg
NATTCUP 08/09, Knappenfjellet: Etter at Bergens nattløpere har ventet tålmodig gjennom uker med snø, er det førstkommende onsdag omsider klart for vinterens nestsiste Nattcup! Dette er siste mulighet for å pynte på starttiden sin før den avsluttende jaktstarten. Det er begrenset parkering, så vi ber om at det kjøres kompis! Merk at fremmøtested er på Knappentunet – som ikke er det vanlige fremmøtestedet på Knappenfjellet. Vel møtt til Nattcup!

Sammenlagtlisten etter 4 løp

I damenes hovedklasse er Randi Hole fra Bergens TF i klar tetposisjon – mens Nina Soligard (Bergens TF) og Wenche Gjesdal (Varegg) er på topp i DB og DC. Blant herrene er det langt tettere i herrenes hovedklasse – her er det Per Arne Aadland (Samnanger) som er i tet 13 små sekunder foran Tom Eikanger (Gular). Sturla Stemshaug (Bergenslærerne) og Jonas Gjesdal (Varegg) har teten i henholdsvis HB og HC før de to siste løpene.

DA
1. 0:24 Hole, Randi Bergens Turnforening
2. 9:09 Bakkehaug, Marie T Sandefjord OK
3. 11:00 Skarpeid, Silje IL Varegg

DB
1. 2:44 Soligard, Nina Bergens Turnforening
2. 4:18 Gjesdal, Linn Kristine IL Varegg
3. 6:00 Halland, Gunhild Rogne IL Varegg

DC
1. 0:43 Gjesdal, Wenche IL Varegg
2. 1:30 Klanderud, Linda Årstad IL
3. 6:11 Rogne, Mette IL Varegg

HA
1. 0:41 Aadland, Per Arne Samnanger IL
2. 0:54 Eikanger, Tom Eirik IL Gular
3. 2:06 Kocbach, Jan Fana IL

HB
1. 2:54 Stemshaug, Sturla Bergenslærerne
2. 3:00 Raa, Torjus Bergens Turnforening
3. 3:12 Damm, Kjetil T&IF Viking

HC
1. 0:27 Gjesdal, Jonas IL Varegg
2. 7:14 Westergård, Vegard IL Varegg
3. 12:00 Østgulen Deisz, Sindre IL Varegg

Du finner hele sammenlagtlisten etter 4 løp her

Fremmøte og samlingsplass

Arrangøren har fått lov til å ha samlingsplass på Knappentunet, Knappenveien 23D (se kart). Knappentunet tilhører Helse-Vest, Allmennpsykiatri Knappen.

Start mellom kl 18.30 – 19.15 på samlingsplass. Mål stenger kl. 20.30.

Husk å gi beskjed til arrangøren hvis du bryter!

Løyper og terreng

Kartet et ugitt i 2006, synfaring og rentegning av Jon Tvedt. Kartet har god standard, alt er med! Målestokk 1:7500. Detaljrikdomen gjør kartet litt mindre lesbart enn målestokken skulle tilsi. Alle løypene kommer i kontakt med noe ny bebyggelse på et av strekkene. Dette er markert på løpskartet som forbudt område – røde raster. Det blir ikke hengt ut refleks på postene.

Følgende løyper tilbys:

  • Løype A 4,2 km
  • Løype B 2,7 km
  • Løype C 1,7 km
Påmelding

Det er veldig viktig at alle melder seg på – selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe. Det vil gjøre arrangementet lettere å gjennomføre, resultatene kommer raskere, og det blir mindre kø. No show – no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror du kanskje skal på løp (det er fort gjort).

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.