Fartsfyllt Bergensmesterskap i skiorientering

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 15 Feb 2009@1:35

DSC_4075_s.jpg
Det ble mange fine dueller i dagens Bergensmesterskap i Skiorientering. Raskest av alle var Trygve Buanes som stakk av med Bergensmestertittelen i herrenes seniorklasse etter sterke 39.30 på den 5 kilometer lange løypen.

I damenes seniorklasse var Lena Grand raskest – mens Varegg-guttene dominerte de yngre gutteklassene og Maja Blaasvær fra Bergens Turnforening ble Bergensmester i den yngste jenteklassen. Kampen om seieren var aller størst i H40 – hvor til slutt Arne Knudsen fra Gneist stakk av med seieren. I damenes D40- klasse ble det seier til Britt Kjersti Jåstad.

Resultater
Kart og Løype

Nedenfor ser du dagens langløype – med flere veivalgsnøtter. Tegn gjerne inn dine veivalg med kommentarer på enkelte av strekkene.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.