Flott 11. plass til Anne Kari Vikingstad

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 28 Aug 2008@23:16


- Jeg er kjempefornøyd. Dette var min beste NM langdistanse noensinne, sa en meget fornøyd Anne Kari Vikingstad etter dagens NM langdistanse. 11. plassen er et kraftig steg opp fra hennes tidligere besteplassering som var en 18. plass.

Det avlsutningen i den krevende siste delen av løypen som gjorde at Gular-løperen nesten var oppe på topp 10 da den endelige resultatlisten ble slått opp. 1.5 kilometer før mål var Anne Kari nede på 20. plass – sikker orientering på slutten ga et kraftig byks oppover på resultatlisten på slutten. Christiane Trösse hadde et greit løp og kom inn på 32. plass.

Fornøyde herrer

Herrene havnet et godt stykke lenger nede på listen, men flere var tross alt fornøyd med løpene sine etter gode o-tekniske løp. Espen Rognsvåg trakk det lengstre strået, og var til slutt 9 korte sekunder foran Jan Kocbach. Magne Knudsen hadde samme løpstempo, men en 5 minutts bom gjorde at han ikke kunne være med i sekundkampen.

I morgen fortsetter NM med langdistanse for juniorer og mellomdistanse kvalifisering for seniorene. Du kan følge NM live på NM sin hjemmeside:

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.