Nattcup’en 2013-2014 starter i Fyllingsdalen!

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 14 Oct 2013@13:23

Nattcup’en i Bergen er et sikkert lyspunkt den midterste onsdagen i måneden gjennom hele vinteren. Førstkommende onsdag den 16. oktober inviterer Gular til det første løpet i nattcup’en. Stedet er Fyllingsdalen med fremmøte på Varden skole.

Innbydelsen er relativt mager med tanke på opplysninger om terreng – men beskrivelsen “varierende, kan bli noe vei” tyder iallfall på at dette bør bli en hyggelig opplevelse. Bildet over er fra BM natt for to uker siden. 181 løpere møtte til start der – hvor mange møter i Fyllingsdalen på onsdag?

Løpsinformasjon

Flexi-start er mellom 19:00 og 20:00 – det er 10-20 minutter å gå til start. A-løypen er på 4.5 km, B-løypen på 3.5 km og C-løypen på 2.0 km.

Innbydelse og påmelding i Eventor – siste frist for forhåndspåmelding er mandag kveld kl. 20:00 med “No show – no pay”.

Tilbakeblikk: Nattcup’en 2005/2005

Litt mimring tilbake til nattløpet i Fyllingsdalen sesongen 2005/2006 (riktignok i et litt annet område i Fyllingsdalen):

Forskjellen på det lettløpte terrenget som møtte løperne i Fyllingsdalen denne onsdagskvelden og det tunge, myrete og brakete terrenget i Myrdalen på forrige nattløp var nesten som natt og dag. Men bare nesten – for det var fortsatt like mørkt, og det var fortsatt lett å bomme. Men med lettere terreng og løyper ble bommene mindre, og resultatlisten tettere. Men de suverene vinnerne i langløypen fra forrige løp – Morten Westergård og Anne Kari Vikingstad – viste begge at de behersker denne typen terreng også, og snek seg foran sine konkurrenter. Bak dem var det tett – særlig i herreklassen der 7 løpere kom innenfor 2 minutter.


Illustrasjon: Kartet fra nattcup’en i Fyllingsdalen i desember 2005

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.