Sprintcupfinale på nyrevidert kart!

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 20 Sep 2007@21:40

0sc4_s.jpgTirsdag 25. september er det klart for en tett og spennende sprintcupfinale på helt nyrevidert kart i Prestegardskogen ved Os. Etter to by/park-sprinter er det nå klart for en mer skogspreget sprint, der 75% av løypene går i skogsterreng med lettløpt skogsbunn med en god del stier, og 25% går på gater og gangveger i boligområde. Følgelig ligger alt til rette for at det kan bli endringer i teten…

Fremmøte og samlingsplass

Parkering er på bedriften ARKA i Kolskogen, følg merking fra rundkjøring der nye E39 starter mot Halhjem – og ta så andre veg ut av rundkjøringen. Samlingsplass er ved starten på hesteløypen i Prestegardskogen, følg merking inn Tøsdalsvegen 1460m på flat veg.

Kart, Løyper og Starttider

Kartet er utgitt september 2007 på autorisert print i målestokk: 1:4000 med ekvidistanse 2,5m. Løpsleder er Geir Rognsvåg (tlf: 950 43 932), og løypelegger er Espen Rognsvåg. Til start er det 280m på grusveg.

Som vanlig er det to løyper på sprintcupen. Langløypen (D13-15, D16-18, D19, H13-15, H16-18, H19) er på 2360m med vinnertid 13-15 min. Her er det jaktstart! Kortløypen for DN og HN er på 950m med vinnertid 6-8 min.

Jaktstarten er planlagt til kl. 18.00 for finaleløpet. Startlisten for jaktstarten finner du her:

Jaktstarten er basert på de beste 3 løp av 5. Avstanden til vinneren for de tre beste løpene blir summert, og dividert med 3. Dersom avstanden frem til vinneren på et løp er større enn 15 minutter, blir avstanden frem til vinneren på dette løpet satt til 15 minutter. Har man ikke deltatt eller har ikke et gyldig løp, blir avstanden frem til vinneren på dette løpet satt til 18 minutter. Dermed kan man maksimalt være 18 minutter bak på den avsluttende jaktstarten – og alle får muligheten til å løpe jaktstart.

Påmelding og start

Påmelding innen mandag 24.09 kl. 16.00 til forhåndspåmelding på nett (no show – no pay). Det er forhåndspåmelding for alle som skal løpe jaktstart!

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.