Velkommen til nattøkt i Åstveitskogen onsdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 26 nov 2012@20:06

Førstkommende onsdag den 28. november blir det natt-trening i Åstveitskogen
. Det blir en nattløype med forskjellige momenter underveis
. Det ene momentet er en korridorsløyfe som går ut som en sommerfuglsløyfe fra selve løypen. Et annet moment er en sløyfe på kurvekart som går ut fra selve løypen. Den «vanlige» løypen er på ca. 2,5 km og er noe enklere, mens inkludert momentsløyfene (som er krevende) er løypen ca 5 km.

Tidspunkt 28
. november kl. 19.00
Sted Åstveitskogen

Arrangør Varegg Fleridrett
Løypelegger Per Harald Havnen Johansen
Opplegg Det blir en nattløype med forskjellige momenter underveis. Det ene momentet er en korridorsløyfe som går ut som en sommerfuglsløyfe fra selve løypen
. Et annet moment er en sløyfe på kurvekart som går ut fra selve løypen. Den \»vanlige\» løypen er på ca. 2,5 km og er noe enklere, mens inkludert momentsløyfene (som er krevende), er løypen ca 5 km.
Detaljer Løype uten momentsløyfer 2,5km

Løype med momentsløyfer 5km
Forarbeid
Etterarbeid Legg opp GPS-tracking i 3drerun.worldofo.com!
Mestertips Gjør ting enkelt for deg selv!

Om de o-tekniske treningene i Bergens-regionen

De o-tekniske treningene er et samarbeid mellom Varegg, Gneist og Fana. Opplegget for treningene på lørdager er som følger:

  • Treningene består av en oppvarmingsdel på kart men uten poster i skogen på 20-30 minutter og en hoveddel på 15-35 minutter der det er poster eller merkebånd i skogen
    . Det blir fokus på kurve/kompass før jul – mer konkurranselik trening etter jul. I løpet av vinteren blir det tre ganger med tidtakning der det kåes en sammenlagtmester.
  • Kart fra treningene legges alltid ut her raskt etter treningen slik at man kan legge på sin GPS-rute. Alle oppfordres til å bruke GPS-klokke og laste opp sin GPS enten i 2DRerun eller i et Doma-arkiv.
  • Nivå legges slik at kretsens beste løpere skal få godt utbytte. Samtidig er korteste rute (med poster) maksimum 3 kilometer, slik at alle fra og med D/H 13-14 kan være med. For de yngste anbefales parløp – eventuelt skygging av voksen/erfaren løper.
  • Eventor benyttes til påmelding
  • Det vil i utgangspunktet ikke koste noe å delta på treningene

På onsdager blir det typisk en vanlig løype med varierende lengde – i noen tilfeller også kortere sløyfer.