Spennende Fellesstart på Gåsakilen tirsdag 3. juni!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 28 mai 2008@0:01


gasekilen_s.jpg
Viking inviterer til spennende fellesstart-løp på nytt kart på Gåsakilen ved Søfteland den 3. juni. Det blir sommerfuglgafling med mange gaflingsmuligheter, så her gjelder det å holde tungen beint i munnen og se på kartet istedenfor løperen foran seg
. Fellesstartløp blir mer og mer populært – og særlig nattcup-løpet til Viking på Fløyen i vinter høstet mange lovord! Nå er det igjen samme løypelegger – Jørn Torgersen – og alt tyder på at dette blir en kjempeopplevelse på nytt kart. Fana planlegger å bruke løpet til sitt siste Jukola-uttakningsløp – og alle Varegg sine Jukola-løpere i både dame- og herreklassen får beskjed om å stille til start. Stiller du?

Innbydelse

Fremmøte:
Parkering på Compact AS sitt område, like ved Søfteland skole. Merket fra E39

with concomitant use of nitrates and are presumed to be How long does cialis take to work? a.

. Det er 800 meter å gå til samlingsplass.

Kart:
Gåsakilen, 1:7500, 5 m ekvidistanse. Synfart/tegnet 2007-2008.

Terreng/løyper:
En del av terrenget er grovkupert med langsgående bratte åser. Resten av terrenget er småkupert med en god del lyng og brake. Braken er forholdsvis grei å forsere (spredt og glissen). Denne delen av terrenget må likevel karakteriseres som tungløpt. Gjennom terrenget går den gamle postveien til Os. Nybegynnerløypen går delvis langs denne, -også de andre løypene har strekk langs denne gamle erverdige stien. Det er stort sett bare sommerfuglene som berører den småkuperte/tunge delen av terrenget. Et lite tips fra løypelegger kan være å søke mot stier der det er mulig.

Start:
Det er 15-20 minutter å gå til start. Fellesstart for alle klasser (bortsett fra nybegynner) går klokken 18:30.
I nybegynnerløypen er det fleksistart mellom 18:00 og 19:00 med et lite opphold når fellesstarten går.

Klasser/løyper:

D19-, H19-, H16-18 5,2km
D16-18, H13-15, H40- 3,1km
D13-15, D40-, D60-, H60- 2,5km
Nybegynner 1,5km

I klassene med fellesstart er det sommerfuglgafling, det vil si flere sløyfer ut fra en fellespost. Husk å løpe sløyfene i den rekkefølgen det står på ditt kart – antall mulige rekkefølger er så stort at du ikke bør satse på å henge deg på og håpe på det beste! Det skal stemples på fellesposten hver gang du er på denne.

Nybegynnerklassen har en vanlig løype.

Startkontingent:
Løpere fra og med 16 år: 80 kr
Løpere under 16 år: 30 kr (gjelder alle i nybegynnerløypen uansett alder)

Garderobe:

I friluft.

Påmelding:

Det betales kun startkontingent for de som stiller til start, så vennligst meld deg på selv om du ikke er helt sikker på om du skal løpe.

Løpsleder:
Gunnar Mikkelsen, tlf: 915 62 207

Løypelegger:
Jørn Torgersen