Ny gatecup på tirsdag 26/2!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 24 feb 2008@19:56

DSC_1658_s.jpgNB! Husk å melde deg på innen mandag kveld klokken 23.00 dersom du tror du kanskje kommer!!.

Etter en uke med (vinter)ferie er det nok mange som er sugne på litt skikkelig urban orientering igjen! Førstkommende tirsdag er det klart for det fjerde løpet i Gatecupen – og nå er vi igjen tilbake i de populære smugene mellom Badstuen, Skansen Brannstasjon og Bryggen [se også Gatecupens hjemmeside]. Løypeleggerne Kasper Valestrand og Morten Westergård varter opp med både intrikat finorientering og interessante veivalgsstrekk – og hva hadde vel gatecup’en vært uten et realt klatrestrekk mot slutten av løypen? Her blir det fart, spenning, bomming og slitne løpere…

Sjekk Varegg sin hjemmeside for informasjon om hvilke strekk som er poengstrekk og klatrestrekk og sammenlagtstillingen i kampen om trøyene!

Gatecupen: Hva og hvor?

Gatecupen er en cup med gate-o-løp i perioden januar-mars – løypelengden vil variere fra typiske sprintløyper til noe lengre løyper
. Man kan klare seg med lyset fra lyktestolper og karthusk, men en liten diodelykt vil nok lønne seg for å kunne ha jevn kartlesning. Fremmøte for de fire første løpene er ved Badstuen til Varegg i Sandviken (se Badstuens beliggenhet på kart her) – for de to siste løpene vil fremmøtested bli offentliggjort senere. Start er mellom 1800 og 1830.

Forhåndspåmelding

For gatecupen er det nå forhåndspåmelding
. Siste frist for påmelding er mandag kveld klokken 23.00. Forhåndspåmeldingen er ikke obligatorisk, men alle som deltar bes allikevel om å forhåndspåmelde seg fordi dette vil forenkle arrangementet betydelig! Og det er vel ingen som vil stå i kø?