Urb-o Cup med 5 sløyfer på tirsdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 14 Nov 2010@12:28

urbocup_topp_s_s
Urb-o cup har vokst seg større enn Nattcupen – med over 100 løpere til start på sesongens første Urb-o Cup løp for 2 uker siden. Mens første løp gikk som fellesstart, inviterer løypelegger Oskar Røen til den populære varianten med 5 korte sløyfer på førstkommende tirsdag. Blir det ny deltakerrekord på tirsdag?

Det er fri start mellom klokken 18 og 19 – og fremmøte er ved Varegg sitt klubbhus Badstuen i Sandviken. De som har meldt seg på på nett med riktig brikkenummer/klasse kan gå rett til start – andre må innom Badstuen og stå i kø og registrere seg.

Gå ikke glipp av kampen om poengtrøyene – du finner sammenlagtresultatene i trøyekampen her! Trøyene fåes i Badstuen – dersom du skal ha en trøye må du huske å hente den før start.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.