Nattcup Fyllingsdalen: Siste sjanse før jakten

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 11 feb 2007@16:30


Førstkommende onsdag, den 14. februar, er det nattcup i Fyllingsdalen med fremmøte ved Seljedalen skole. Dette er siste mulighet til å pynte på startposisjonen før den avsluttende jaktstarten om en måneds tid. Igjen kan nattcupen by på løyper som går i fartsfylt nærterreng som normalt trekker mye folk til nattløp. Og med sammenlagtleder i herreklassen Rune Nygård som løypelegger er det helt sikkert duket for gode løyper. Det er meldt fint vær på onsdag, og i følge løypeggeren er snøen som ligger i terrenget ikke problematisk i dette terrenget. Kanskje deltakerrekorden på 120 løpere fra forrige løp på Fantoft blir slått? Det er lagt opp til et kompakt arrangement med start på samlingsplass og kort vei fra parkering til samlingsplass.

Fremmøte og start

Fremmøte er ved Seljedalen skole (se kart). Innkjøring er merket med krysset ved Lynghaugtjern/Løvås – dette er nærmere Løvstakktunnelen er der det har vært løp i Fyllingsdalen de siste årene. Start er som vanlig mellom 1830 og 1915
. seljedalen.jpgMerk at mål stenger klokken 2030, så dersom du forventer å bruke lang tid kan det lønne seg å starte tidlig…

Forbudte områder

Terrenget for onsdagens løp er nærterreng med innslag av hager og andre private områder. Følgende områder er forbudte – overtredelse medfører diskvalifikasjon:

  • Alle Hager (grønngul farge på kartet)
  • Ett forbudt område merket med lilla skravering på kartet (ikke avmerket i terrenget)

I tillegg vil løperne i langløypen krysse en traffikert bilvei – vis hensyn!

Kartbytte i langløypen

I langløypen er det kartbytte. Begge kartene ligger i samme kartmappe, og på begge kartene begynner post-nummereringen med 1! Starteren vil sørge for at du begynner med riktig løype.

Løyper og terreng

Terrenget er nærterreng i befolket område i øvre del av Fyllingsdalen
. Terrenget er kupert, og det blir løping både i terreng og på gressplen, veier og stier

implantation of a malleable or inflatable penileejaculatory disturbances. What is sildenafil?.

. Langløypen er på 3.8 kilometer og kortløypen på 1.8 kilometer. Dermed burde det være duket for en vinnertid på godt under 35 minutter i langløypen – selv om vinterens suverene nattløper i nattcupen Rune Nygård av naturlige årsaker ikke kan stille til start… Se et kartutsnitt av kartet som benyttes ovenfor.

Siste sjanse før jaktstarten

Dette er siste sjanse til å pynte på startposisjonen før jaktstarten – etter 4 løp er Helen Martinsen, Rune Nygård, Nina Soligard og Helge Haugland på toppen av sammenlagtlistene. Sjekk ut hele sammenlagtstillingen etter 4 løp.

Påmelding

Det er viktig at alle melder seg på til nattcupen – selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe. Det vil gjøre arrangementet lettere å gjennomføre, resultatene kommer raskere, og det blir mindre kø. No show – no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror du kanskje skal på løp (det er fort gjort). Start er mellom 1830 og 1915, og mål stenger klokken 2030.

Link: