Natt-trening på Totland onsdag 24. november

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 22 nov 2010@2:46


Førstkommende onsdag inviterer Fana til natt-o-trening fra Fanahytten med fremmøte klokken 18.00. Hytten vil være åpen og det vil være dusjemulighet og salg av vafler, saft og kaffe etter treningen. Som et ledd i kretslaget sin plan om å stille lag på 10Mila i 2011 blir det natt-o-trening 2 onsdager i måneden på A-nivå – treningen på Totland førstkommende onsdag er den første av disse. Treningene er åpen for alle og det blir påmelding på samme måte som for lørdagstreningene.

Ansvarlig for kretslaget i Hordaland, Jørn Woldsdal, har sendt følgende informasjon om treningen og om 10Mila-satsingen:

Kretslaget i Hordaland ønsker å stille lag til neste års Tio-Mila
. Både dame og herrelag er ønsket. HOK vil organisere reise og opphold men den enkelte løper/klubb må selv dekke utgiftene.
Kvalifisering for lagene vil være Nattcupløpene i Bergen (A-løypen for herrene) samt KM og NM natt (og også en viss grad av skjønn) For damene vil vi bruke resultat fra sesongen + skjønn (Denne stafetten går i dagslys). Alle løpere er velkommen til å delta i kvalifiseringen uavhengig av alder. Varegg stiller egne lag og vil ikke delta på HOK lagene.

Som et ledd i forberedelsene til dette vil vi arrangere nattreninger 2 onsdager i måneden. Dette vil være treninger på A-nivå, i begynnelsen individuelle løyper men etter hvert vil vi kjøre både puljestarter og fellesstart.
Første trening er førstkommende onsdag fra Fanahytten

among those who reported having the condition. Half ofWalking one mile in 20 minutes cialis online.

. Her vil hytten være åpen og det vil være dusjemulighet og salg av vafler, saft og kaffe etter treningen. Flomlyset i lysløypen vil også være på så her kan det være en god anledning for ”nye” nattløpere å prøve seg. For øvrige treninger, se terminlisten på HOK-bloggen.

Løpere som er interessert i å delta på et Tio-Mila lag bes melde seg til Jørn Ove Woldsdal på email jow-dak@netcom.no snarest.

Treningene er åpen for alle og det blir påmelding på samme måte som for lørdagstreningene.

Treningskomiteen i HOK oppfordrer alle til å benytte seg av muligheten til å løpe Tio-Mila og vil spesielt oppfordre klubbene i utkanten av kretsen til å stille med løpere. Her må vi se på alternative kval. løp for de som ikke kan være med på nattløpene i Bergen.

Foreløpig terminliste

Terminlisten vil bli lagt inn i terminlisten på HOK-Bloggen i løpet av kort tid.

24/11 Fana Fanahytten Totland
1/12 Viking Kokstaddalen Kokstad
22/12 Gular Flaktveithallen Hjortland
5/1 Fana Fanahytten Totland
26/1 Viking Krambua Bueskytterbanen
2/2 Fana Fanahytten Totland
23/2 Gneist Ytrebygda Skole Ytrebygda
23/3 Varegg Skomakerdiket Fløien