Desember-Nattcup i Fyllingsdalen 10. desember

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 06 des 2008@0:00


DSC_2067b_s.jpg
NATTCUP 08/09, Fyllingsdalen: Onsdag den 10.12 arrangerer Varegg det 3
. løpet i årets nattcup. Samlingsplass er på Varden skole – og de to korteste løypene går på det nye Hesjaholtet-kartet til Årstad
. Langløypen går lenger innover i skogen – og benytter Kanadaskogen-kartet. – Kanadaskogen er vel normalt beryktet for sine søkkvåte og tunge myrer – men med fortsatt frost i bakken, er det mulig at løperne i langløypen kan komme ned på kilometertider som man bare kan drømme om i den vanlige o-sesongen, forteller løypelegger Sverre Ottesen.

Fremmøte og samlingsplass

Parkering og samlingsplass blir på Varden skole. Frammøte er fra kl. 18.00 – start blir mellom kl. 18.30 og 19.15. Det er 5 minutter å gå fra samlingsplass til start. Mål stenger kl. 20.30 – kom tidlig hvis du tror du trenger lang tid!

selective sildenafil Other drugs under investigation include IC 351 a more.

.

Varegg har fått låne kart av Årstad til løpet. De to korteste løypene skal benytte kartet Hesjaholtet i målestokk 1:5.000, mens langløypen vil gå på kartet Kanadskogen i målestokk 1:10.000.

All løping i hager er naturligvis strengt forbudt. Husk å gi beskjed til arrangøren hvis du bryter!

Løyper

Kartet er fra 2005 i målestokk 1:5000. Følgende løyper tilbys:

Løype A  5.2 km   
Løype B  3.0 km   
Løype N  1.6 km   
Påmelding

Det er veldig viktig at alle melder seg på – selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe. Det vil gjøre arrangementet lettere å gjennomføre, resultatene kommer raskere, og det blir mindre kø. No show – no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror du kanskje skal på løp (det er fort gjort).