Den e’ brun: Kurvetrening på Ytrebygda lørdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 11 nov 2010@22:44


Førstkommende lørdag den 13. november fortsetter den o-tekniske treningen for Bergensregionen med kurvetrening i et terreng som må betegnes som et av Bergens aller fineste: Ytrebygda. Kartet har kurver og noen svarte og grønne detaljer. I tillegg er det laget et begrenset antall kart med alle detaljer for dem som synes kurvekart blir litt vanskelig. Merk! Start er klokken 11.00.

Høydekurver er typisk det kart-tegnet det er vanskeligst å oversette fra kart til terreng – og også det viktigste! Høydekurvene er de detaljene på kartet du oftest kan stole på – og i mange terrengtyper kan gode o-løpere klare seg nesten utelukkende ved å orientere på høydekurver.

Tidspunkt 11.00
Sted Ytrebygda Skole

Arrangør IL Gneist
Løypelegger Jørn Ove Woldsdal
Link til påmelding http://hok.worldofo.com/pam/index.php?arrid=107
Opplegg Kurveorientering

treatment, until more information is available, testosterone• «When did your erection problems begin?» «Please cialis generic.

. En løype 3,8km med kuttemuligheter.

Detaljer Høydekurver er typisk det kart-tegnet det er vanskeligst å oversette fra kart til terreng – og også det viktigste! Høydekurvene er de detaljene på kartet du oftest kan stole på – og i mange terrengtyper kan gode o-løpere klare seg nesten utelukkende ved å orientere på høydekurver.
Forarbeid Les info på denne siden:

http://hok.worldofo.com/terminliste-o-teknikk-0607/o-teknisk-trening/oversette-kart-terreng/kurveorientering/
Etterarbeid Tegn inn dine veivalg på kartet.
Mestertips Forenkle på tydelige terreng formasjoner, bruk tydelige søkk og store koller i orienteringen
. Vær nøye med retningen.