Alt klart for BergensNatten lørdag 21. mars

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 19 mar 2009@0:57


BergensNatten2009.jpg
Alt er nå klart for den andre utgaven av stafetten BergensNatten førstkommende lørdag den 21. mars. Det blir som i fjor en stafett med vekt på det sosiale: Innendørs samlingsplass, live GPS tracking av løpere på storskjerm, og masse pizza til alle inkludert i startkontingenten. Påmeldingene er på vei inn – siste påmeldingsfrist er torsdag kveld. Merk! Det er åpent for løpere å stille alene på et lag dersom man ikke har noen å løpe med. Startkontingent blir da kun for en løper – ikke for et helt lag.

[19/3: Oppdatert med flere lagoppstillinger]

NB! Endring angående 1. etappe. I alle klasser er det mulig å starte med to stk. parallellt på 1. etappe – ikke bare i H16- og D16- som tidligere annonsert! Dette for at det skal være lettere for at alle som vil skal få løpe.

Live GPS Tracking

Som i fjor forsøker vi oss på live GPS Tracking på storskjerm på 1
. etappe på H13-16/D13-16 og på 1
. og 4. etappe på H16-. Jo flere GPS-enheter vi har, jo flere kan vi vise på storskjerm. Har du utstyr som kan brukes?

  • Dersom du har en Nokia-telefon med innebygget GPS kan jeg enkelt sette den opp til GPS-tracking. I tilfelle må jeg ha IMEI-nummeret før lørdag (du får det opp ved å skrive *#06# på telefonen din) – så kan jeg installere programvaren på telefonen din på lørdag i løpet av 5 minutter.
  • Dersom du har en «Bluetooth GPS mottaker» kan den brukes til tracking sammen med en passende mobiltelefon. Les mer her.

For tiden ser det ut til at vi har utstyr for å tracke 5-6 løpere parallellt (et par av dem med litt unøyaktige GPS’er – men nok til å se omtrentlig posisjon).

BergensNatten – andre utgave

BergensNatten var en spennende og populær nyvinning på o-fronten i Bergen i fjor – du kan lese mer om BergensNatten 2008 på HOK-Bloggen eller hos Linnka

a. DiabetesImpact of ED viagra online.

.

Fremmøte og samlingsplass

Samlingsplass er innendørs på IL Gneist sitt klubbhus på Liland i nærheten av Flesland. Her er det godt og varmt – og tilgang på dusj og garderobe. Fremmøte er klokken 17.00 for D/H13-16 stafetten – og senest kl. 19.00 for de andre klassene.

Du finner hele innbydelsen her.

Foreløpige lagoppstillinger

Se her for lagoppstillinger.