Informasjon om O-aktiviteter i Hordaland

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 14 May 2013@9:03

nattkongen

Takk så mye til alle som har fulgt med på HOK-Bloggen siden 2006, på HOK-Bloggen sin forløper – mailinglisten for HOK med nyheter på kocbach.net siden 2000 – og på e-post til mailinglisten for HOK (nyheter kun på e-post) helt tilbake til 1998 i internett sin tidlige barndom! Du finner den første nyheten som kom på web fra oktober 2006 her: Per Arne Aadland fortsatt nattkongen (se utklipp ovenfor).

All informasjon om o-aktiviteter i Hordaland finner du på HOK sin webside og i Eventor:

Det blir sikkert enkelte nyheter på HOK-Bloggen også fremover – men ikke et like jevnt sig som man har blitt vant til.

Til info: Deler av bakgrunnen for beslutningen er at Hordaland Orienteringskrets ønsker at Eventor og Hordaland Orienteringskrets sine websider skal være hovedinformasjonskanalen for o-aktiviteter i Hordaland – og at all informasjon som sendes/har blitt sendt ut om det enkelte løp også skal ligge i Eventor. HOK har også f.eks. gitt beskjed til poengregner for Pokalkampen om at sammenlagtresultater i Pokalkampen ikke skal sendes til undertegnede lenger. Dermed blir etter undertegnedes mening HOK-Bloggen sin rolle overflødig  - og HOK-Bloggen blir derfor foreløpig lagt på is.

9 Comments

Comment by Bjarte

14. May 2013 @ 12:49

Dette var triste nyheter. HOK bloggen har fungert utmerket som informasjonskanal om o-aktivitet i Bergen. Husker godt reportasjene du lagde ifm nattcupen flere vintre. Det gjorde det atskillig gøyere å være med og eg tror det trakk ekstra deltakere.

Comment by Jan Kocbach

14. May 2013 @ 13:33

Takk, takk for fine ord, Bjarte :)

Comment by Jan Erik

15. May 2013 @ 06:55

Takk Jan for alle de gangene du har fått meg opp av sofaen og på løp – takk for fine reportasjer , gode analyser og ikke minst flotte bilder. Bloggen vil bli savnet.

Comment by Magne Knudsen

16. May 2013 @ 22:57

Takk for kjempe innsats med HOK bloggen Jan! Hadde ikke hvert mye å lese om orientering i Hordaland på nett uten deg. Setter spesielt pris på den fine oversikten over terminlisten du har laget på http://hok.worldofo.com/kal/, håper den lever videre! HOK sidene har mye å leve opp til….

Comment by Wenche

17. May 2013 @ 10:14

Utrolig trist! Du har vært veldig informerende og inspirerende, Jan. Takk!

Comment by Jon-K

22. May 2013 @ 00:53

Enig med de andre her, dette har vært en kjempefin side og takk for innsatsen! Eventor har for så vidt tatt over en del av informasjonsbehovet i forbindelse med løp, men tviler litt på at kretsen sine sider får like interessante og engasjerende reportasjer.

Comment by Jørn W

24. May 2013 @ 09:46

Dette virker jo helt tåpelig. Et stort tap å miste denne siden, HOK siden kan ALDRI leve opp til den kvaliteten du har levert.

Comment by Torgeir Strand

27. May 2013 @ 09:47

Offisielle resultat frå enkeltløp skal liggje hos arrangøren (og normalt då i Eventor). Offisielle resultat frå kretsen sine løpsseriar skal liggje hos kretsen (anten på HOK-sida eller i Eventor).

Innbydingar, PM og annan førehandsinfo frå arrangøren skal liggje i Eventor, evt. tillenka frå Eventor.

Viss dette er feil vinkling på korleis offisiell info frå arrangøren før/etter løp skal formidlast, hadde det vore greitt å få respons på dette, med forslag til korleis det i staden bør vere.

Jan K. fortener stor takk for sin innsats med HOK-bloggen i mange år, og når eg ser kva som dukka opp i dag, er bloggen kanskje likevel i live?

Comment by Jan

27. May 2013 @ 10:06

@Torgeir:

Som skrevet: “Det blir sikkert enkelte nyheter på HOK-Bloggen også fremover – men ikke et like jevnt sig som man har blitt vant til.”
-> Dette var en av dem – jeg fikk en veldig fin “ferdig sak” fra Odda :)

Og som jeg har formidlet til deg tidligere: Selvsagt skal innbydelse, PM og offisielle resultater ligge i Eventor – og offisielle resultater for løpsserier hører naturlig hjemme hos kretsen. Annen relevant info om løpene (utover innbydelse/PM) er en helt annen sak – det er der HOK Bloggen har kommet inn. Uten interessant tilleggsinfo fra arrangør utover innbydelse/PM blir det ikke mye interessant for folk å besøke HOK Bloggen for forhåndsomtaler. Tilsvarende har jeg satt pris på å få direkte informasjon fra Pokalkamp-utregner på kopi (som jeg alltid har fått tidligere) så jeg har kunnet lage mine “journalistiske” vinklinger når temaet er aktuelt og jeg har tid til det – et forsinkende ledd og “forbud” til utregner mot å sende kopi til meg tok jeg ikke positivt. Selvsagt kan det være feil i utregninger i første utkast, men filtrering har jeg alltid klart å håndtere selv tidligere. Diskusjon utover dette får vi ta et annet sted enn i kommentarfeltet her.

Sorry, the comment form is closed at this time.