Pokalkampfinale i flott terreng på Milde!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 23 Sep 2012@22:54

pokalkampforfinale
Årets siste Pokalkampløp går førstkommende tirsdag den 25. september i flott terreng på Milde. Fana har opparbeidet seg en ledelse på 90 poeng før det siste løpet, og selv om Varegg har hatt noen fantastiske opphentinger før ser det ut som om Fana kommer til å ta hjem pokalen i år. Arrangørklubben Gneist ser ut til å ha grepet om 3. plassen.

  • Meld deg på her. Husk å melde deg på i tide via Eventor innen mandag kveld, slik at arrangementet nra! Som vanlig er det “No show – no pay” – du taper altså ingenting på å melde deg på selv om du ikke dukker opp på løpet.
  • Fullstendig innbydelse
  • OBS: Ifm dette løpet vil det også være utdeling av HOK-rankingpremier for 2012-sesongen. Les mer her.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.