Klart for Fartsfylt Sprintcup rundt Gamle Bergen

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 16 Sep 2012@22:50

samlingsplass2

Førstkommende tirsdag den 18. september arrangerer TIF Viking sesongens nest siste sprintcup i området rundt Gamle Bergen. Dette er siste mulighet for å forbedre starttiden foran den avsluttende finalen – foreløpig leder Erlend Moster Knudsen, Kristine Fjellanger, Sindre Østgulen Deisz og Synne Opheim senior- og juniorklassene (se fullstendig sammenlagtliste nedenfor).

Løpet går i området i og utenfor Gamle Bergen – på veier og i parkområder. Det blir mange poster med masse retningsforandringer og stort tempo. Samlingsplass er på veien opp til Munkebotn. Løperne skal krysse en traffikert vei. Følg anvisning fra vakter.

Merk! Det er forbudt å løpe på markene inne i Gamle Bergen. Bruk gangstiene. Det er også forbudt å løpe gjennom området til Sandviken sykehus. Dette området er merket som forbudt område på kartet.

Første start kl. 17.30. 10 minutter å gå fra samlingsplass. Siste start 18.30, mål stenger 19.30. Kart til A løypene utleveres i startøyeblikket

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.