Sprintcup: Premiere i Loddefjord!

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 03 Apr 2012@8:00

Tirsdag den 17. april er det sesongåpning for orienteringsløperne i Bergensområdet på Bergens Turnforening sitt nye sprintkart over Loddefjord i målestokk 1:4000. Kartet ser spennende og variert ut – her er det rom for å lage løyper med spennende veivalgs-strekk og intens orientering. Det anbefales å bruke joggesko, med godt mønster, da en ganske liten del av løypene går utenfor grus og asfaltveger.

Fremmøte er på Sandgotna skole (rett bak Vestkanten).

Merk at alle som ikke har Eventor ID og er påmeldt gjennom Eventor må påregne kø ved påmelding og mye ekstraarbeid for arrangør! Hvor lang køen blir kommer an på hvor mange som ikke melder seg på på forhånd. Som vanlig er det “No show – no pay” – du taper altså ingenting på å melde deg på selv om du ikke dukker opp på løpet.

Løpet går i Loddefjord (se fremmøtested på kart her). Det er fleksistart mellom 17.30 og 18.30. Arrangøren minner ellers om at det ikke er organisert parkering, vis hensyn !

  • Meld deg på her innen mandag kveld før løpet klokken 23:59.
  • No Comments

    No comments yet.

    Sorry, the comment form is closed at this time.