Tøff nattcup-avslutning i tåken

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 24 Mar 2011@10:39


Årets vintersesong ble avsluttet med nattcupfinale i går. - Det ble et vanskelig nattløp, alle naturens innfall ble brukt. Ikke minst var tåken utslagsgivende, da blir sterkt lys mer et problem enn til nytte, skriver arrangøren. - Men de beste er best, også når det gjelder.

Arrangøren skriver videre i en e-post:
55 av 66 påmeldte startet. En løper gikk seg bort i tåken og fant ikke starten, derimot dukket det opp en brikke som ikke var registrert på start. Det ble en del disk og diskusjoner, men resultater har vi dog. Det er det som gjelder for ettertiden.

Foreløpige resultater:

HA

1. Westerheim, Bjarthe Stord IL 49:33
2. Knudsen, Magne Lokøen IL Gneist 53:08
3. Matthey, Thierry IL Gular 55:08

DA

1. Halland, Gunhild Rogne IL Varegg 52:01

1 Comment

Comment by Torgeir Strand

26. March 2011 @ 23:49

Tillet meg å sitere Bjarthe W.: Tåka var så tjukk at det var nokre som rota seg vekk på vei til start og aldri fant den hehe. Værste eg har vert med på med 5 meter sikt. Legg til is og snø som dekte stiane og yr i lufta som blei reflektert i lyset så har du ein god miks. Eg knuste kompasset halvegs og fekk nokre æresrundar på eit jorde oppå der då det viste seg nesten umulig å kryssa over til andre sida. 5m sikt er lite, nett som i ein sekk. Såg meir når ein sløkte lykta faktisk

Sorry, the comment form is closed at this time.