Bergen MTB-O Cup: Spennende nyskapning starter torsdag!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 21 Apr 2009@0:47

SykkeloIMG_2230_s.jpg
Førstkommende torsdag – den 23. april – er det klart for det første løpet i Bergen MTB-O Cup på Fløyen. Bergen MTB-O Cup består av 5 sykkelorienteringsløp – lagt opp på en slik måte at de skal passe for alle – også dem som ikke er spesialister hverken på sykling eller orientering. En ekstra motivasjonsfaktor: Sykler til verdi av 5000 kroner i premie i både herre-junior og dame-juniorklassen. I sykkelorientering er det mer fokus på veivalg og orientering i fart enn på finorienteringen – og det er dermed en fin øvelse i å raskt oversette kartbilde til terrengbilde for o-løpere.

Fremmøte er ved Skomakerdiket. Løypene er på 5,1 km og 2,2 km.

Kartet er laget etter samme mal som på skiorienteringen, men jeg har kun brukt to graderinger: Heltrukket grønn linje på gode veier (grusveier) og prikket grønn linje på dårlige veier (stort sett lysløypen). Det er ikke tillatt å sykle på andre veier enn de som er markert med heltrukket/prikket grønn linje.

Du finner innbydelsen og mer informasjon på Bergen MTB-O Cup sine hjemmesider.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.