Urb-o Cup: Førjulsutgave 16. desember

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 11 Dec 2008@1:06

urbocup_topp_s_s.jpg

Siste løp ut i Urb-o Cup før jul er tirsdag 16/12. Fremmøte er som vanlig ved Badstuen klokken 1800 – start er denne gangen igjen ved Krohnengen skole, og vi kan love både trange smug og avgjørende veivalg. Det blir samme opplegg som vanlig med 5 korte løyper, der du får ta deg en pause mellom hver løype. Påmelding/registrering er i Badstuen. De som er påmeldt med korrekt navn/brikkenummer/klasse på internett innen mandag kveld klokken 22.00 kan gå rett til start uten å registrere seg. Ta med deg noen venner som ikke har vært med på o-løp før – og still opp i Sandviken! Første start er klokken 18.00 – siste start 19.15.

Påmelding
PM/detaljer

En av løypene er en del lengre denne gangen – hele 1.2 kilometer. Total-lengden er allikevel omtrent som vanlig.

Alle detaljer rundt opplegget på Urb-o Cupen finner du på Urb-o Cup siden.

Terminliste etter jul

Det er planlagt 6 Urb-o Cup løp etter jul. Fire av løpene vil være vanlige sprintløp, et av løpene vil være en fellesstart (for langløypen), og et av løpene vil bestå av 5 korte løyper slik som nå i høst. Her ser du planlagt terminliste og område for hvert av løpene:

  • 6. januar – vanlig sprintløype + kortløype – Start Skansedammen – Mål Badstuen
  • 20. januar – fellesstart (sprintløype) + kortløype – Start Fjellveien ved Fløybanen – Mål Krohnengen skole (Start/mål Krohnengen skole for kortløypen)
  • 3. februar – vanlig sprintløype + kortløype – Start Amalie Skrams vei – Mål Badstuen
  • 17. februar – 5 korte løyper – Start/mål Krohnengen skole
  • 17. mars – vanlig sprintløype + kortløype – Start/mål ved Gamle Bergen
  • 31. mars – vanlig sprintløype + kortløype – Start/mål ved Badstuen
Urb-o Cup løp 3

Tredje løp i Urb-o cupen var det mest populære hittil – nå krøp vi over 100 startende! Du finner kart og løyper fra forrige løp på Varegg sin hjemmeside.

Urb-o Cup Manager

Sjekk også ut Urb-o Cup manager, der du kan registrere din e-post adresse og lage ditt eget virtuelle lag. Du finner også alle reglene der. Du har satt opp laget ditt på under 5 minutter. Og du kan endre på det frem til en halvtime før første start – bare ved å trekke løperne frem og tilbake.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.