Unik sjanse: O-Norges storarrangement i Bergen!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 01 Oct 2008@10:00

15.-16. november har du en unik mulighet til å bli med på spennende foredrag, treninger og galla-middag når Norges Orienteringsforbund arrangerer O-galla i Bergen på Clarion Hotell Bergen airport, et flott og hypermoderne hotell rett ved Flesland flyplass! Her bør alle Hordalandsklubber dekke kostnader for å delta på en av seminardagene (kr. 335,- inkl. lunsj på hotellet) for dem i klubben som ønsker det. Dette er verdifullt faglig påfyll – og viktig motivasjon foran treningsvinteren!

Du får med deg et variert og spennede seminarprogram der du kan velge i temaer innen trening, arrangement, helse,tur-o og kart. Lørdag kveld blir det feststemning i galla-salen med middag, prisutdeling, underholdning og dans.

Informasjon

Merk: Ordinær påmeldingsfrist er 10. oktober. Det vil være mulig å melde seg på så lenge det er ledige plasser!

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.