KM Lang og Stafett 23. og 24. august

Ranking - skrevet av Jan Kocbach, 17 Aug 2008@8:00

Bergens TF inviterer til KM Lang og KM Stafett helgen 23.-24. august på nyutgitt kart over Rødlien. KM Lang er samtidig HOK Rankingløp nummer 6. Samlingsplassen er ved Raudlistova i Rødlien på grensen mellom Bergen og Os, og terrenget blir beskrevet som skogsterreng, vekslende mellom skråli og flatere partier med en del myrer.

Parkering – fyll opp bilene!

Parkering langs smal grusvei med godt dekke. Meget begrenset med antall plasser, så her må vi fylle opp bilene! Kun biler med minst to passasjerer kjører inn og parkerer langs grusveien. Brede biler må parkere ved Gåssandveien. Forholdsvis langt (inntil 50 minutter) å gå for de som kommer sist! Ta gjerne med sykkel. God vei fram til samlingsplass.

Innbydelse og påmelding

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.