Pokalkampen: Varegg tar innpå – 318 deltakere!

Pokalkamp - skrevet av Jan Kocbach, 28 May 2008@11:45

Etter to strake Fana-seire på de to første Pokalkampløpene, klarte Varegg å knappe litt innpå forspranget til Fana med seier på gårsdagens Pokalkamp i Langeskogen. Fana sin ledelse er allikevel veldig klar – det er hele 54 poeng fra Fana på topp til Varegg på 2. plass i sammendraget. Allikevel: Mye kan forandre seg på superpokalkampen på Fløyen tirsdag 10. juni – der nybegynnerne teller dobbelt!

Som ventet krøp deltakertallet over 300 – hele 318 løpere fant veien til Bueskytterbanen denne flotte mai-ettermiddagen. Arrangøren Bergens Turnforening hadde en flott ramme rundt løpet – samlingsplassen var flott og brikkeløpet populært. De imponerte også med god innsats i løypene – noe som førte til at de gikk forbi Askøy i sammendrag og opp på en tredjeplass. Mellom Kalandseid og Viking er ingenting avgjort selv om Viking leder knapt.

pok3_08_1.jpg

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.