Ungdommenes Årsfest!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 09 Oct 2007@0:28

ungdom.jpg
Jeg har fått følgende e-post fra Linn Kristine Gjesdal – som er sjef for ungdommenes årsfest den 3. november.


Hei folkens! Nå nærmer Årets Ungdomsavslutning seg enda mer! Vi er tilbake med mer nytt angående avslutningen. Det nyeste nå, er at vi har skaffet oss online påmelding! Den finner du på http://gular.org/pam/

Altså, husk å holde av 3.november!

Arrangementet er for kretsens 14-16 åringer. Det koster 70 kr per person. Først blir det Badstu-sprinten, som er et o-løp med diverse utfordringer. Etter Badstu-sprinten blir det muligheter for dusjing i Badstuen (for jentene) og i Garderobehuset (for guttene). Det blir servering (taco og brus) i Varegg sitt klubbhus, etterfulgt av sosiale aktiviteter og diverse premieutdelinger, blant annet for Årets Ungdomsløper og beste jente og gutt fra Badstu-sprinten. Årets ungdomsløper kan du for øvrig stemme på nå! Gå inn på www.linnkas-orientering.piczo.com

Starten på Badstu-sprinten går 16.30! Vær på plass i Vareggs klubbhus, Badstuen, i god tid! Lykke til! Påmeldingsfrist er 31.oktober!!

For utenbys deltagere kan vi tilby privatovernatting. Kontakt Linn Kristine Gjesdal på linnka_92@hotmail.com eller 48085822.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.