Sesongåpning med Sprintcup tirsdag 1. april

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 30 mar 2008@16:02


0sc3_s.jpg
Sprintcupen er vårens høydepunkt på orienterings-fronten i Bergensområdet – med fartsfylte løyper og mange blide løpere! Førstkommende tirsdag, den 1. april, starter årets sprintcup med løp fra Handelshøyskolen i ytre Sandviken. Varegg arrangerer – og slår skikkelig på stortrommen for å skape god stemning på samlingsplass i sesongåpningen: Det blir speaker og musikk – Linn Kristine Gjesdal har tatt på seg speaker-oppgaven! Løypelegger Knut Valen melder om spennende løyper med skikkelig veivalgsutfordring!

Sentral info fra PM
  • Alle områder merket med hagetegn på kartet er forbudt!
  • Alle områder skravert rødt på kartet er forbudt
  • Det er forbudt å løpe på motorveien, eller krysse motorveien andre steder enn der det er markert. Det er derimot tillatt å løpe på gangveien langs motorveien. Det er gangvei/fortau på vestsiden av motorveien gjennom hele det aktuelle området (går ikke 100% klart frem av kartet)
  • Det er forbudt å løpe opp/ned steder som er merket med stup på kartet
Løyper og Klasser

Som vanlig er det to løyper i sprintcupen. Langløypen går delvis på sti/vei – delvis i skogsterreng/nærterreng. Skovalg er dermed ikke helt opplagt. Langløypen er på ca. 1.6 kilometer – og gir varierte utfordringer fra korte strekk med retningsforandring og finorientering til lengre strekk med veivalgsutfordringer. Nybegynnerløypen på rundt 1 kilometer.

  • Løype 1: 1.6 km, A-nivå – antatt vinnertid 12-15 min for H19. Klasser: D/H 13-15, D/H 16-18, D/H 19
    . Kartet utleveres i startøyeblikket.
  • Løype 2: ca. 1 km – nybegynnerløype. Kartet utleveres ved registrering / påmelding på samlingsplass. Merk: 10-12 åringer kan delta i D/H 13-15 eller i N-løypen.

Startintervall: 30 sekunder for å unngå lang kø ved start. Vær vennlig å hold passe avstand (60-90 sekunder) til dine nærmeste konkurrenter.

Om Sprintcupen

Start for de første 6 løpene er mellom kl.17.30-18.30. Jaktstarten er planlagt til kl. 18.00 for finaleløpet. Jaktstarten er basert på de beste 3 løp av 6. Avstanden til vinneren for de tre beste løpene blir summert, og dividert med 3. Dersom avstanden frem til vinneren på et løp er større enn 15 minutter, blir avstanden frem til vinneren på dette løpet satt til 15 minutter

treatment, until more information is available, testosteronebe handled by the primary care physicians. The urologist cialis generic.

. Har man ikke deltatt eller har ikke et gyldig løp, blir avstanden frem til vinneren på dette løpet satt til 18 minutter. Dermed kan man maksimalt være 18 minutter bak på den avsluttende jaktstarten – og alle får muligheten til å løpe jaktstart. Samtidig fører denne startordningen til at vi garantert får en spennende jaktstart!