Nytt opplegg for påmelding: Registrer deg nå!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 30 mar 2011@22:29


Det nye påmeldings- og terminlistesystemet til Norges Orienteringsforbund – Eventor – vil etter all sannsynlighet bli brukt til påmelding OG sammenlagtresultater for Sprintcup og Pokalkamp i år (i tillegg til mange andre løp)

. Dette prøver vi å få til allerede fra første løp som er BSI sin sprintcup førstkommende tirsdag den 5. april.

Det er derfor viktig at alle løpere i Bergensregionen registrerer seg i Eventor så snart som mulig!

  • Klikk her for å registrere deg i Eventor – det tar bare ett minutt.
  • Klubbledere: Sørg for at alle i DIN klubb registrerer seg i Eventor – også nybegynnere. Det er nok at de registrerer seg uten brikke for at klubbleder eller andre klubbmedlemmer kan melde dem på senere.

Når du registrerer deg i Eventor får du et passord som du logger deg inn med for påmelding

CVA (less than 6 weeks) How does cialis work? Cardiac Status Evaluation.

. Etter hvert vil du også kunne få opp en egen side med alle dine resultater – både for Sprintcup, Pokalkamp og andre lokale og nasjonale løp som bruker Eventor til påmelding/resultatservice.  Merk at når først alle klubbmedlemmene er registrert, kan en som er pålogget fra en klubb enkelt melde på andre klubbmedlemmer i tillegg til seg selv, f eks de andre i familien sin eller nybegynnere fra nybegynnerkurset.

For dem som ikke er registrert i Eventor vil dette gi ulemper når løpene begynner:

  • Kun løpere som er registrert i Eventor kan forhåndspåmelde seg på nett. Det blir selvsagt fortsatt «No show – No pay» på Sprintcup/Pokalkamp.
  • Det vil kunne være mer komplisert for løpere som ikke er registrert i Eventor å registrere seg på løpet – og det kan tenkes at man får et “mellomnavn” for å identifisere løpere som IKKE kommer fra Eventor.
  • Dersom du ikke er registrert i Eventor vil du ikke komme med på sammenlagtliste/jaktstart eller på klubbens resultatliste i Eventor (dette fordi det Eventor ID vil brukes for slike utregninger)
  • Dersom du senere registrerer deg i Eventor, vil resultatene fra før du registrerte deg ikke komme med på din oversikt (og heller ikke med i forhold til sammenlagt/jaktstart)

Her er mer informasjon om Eventor: