Nordvestgaloppen: Andre påmeldingsfrist på lørdag!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 30 mai 2008@10:40Nordvestgaloppen blir årets store internasjonale happening på o-fronten i Hordaland – allerede nå er det meldt på nesten 500 løpere fra mange forskjellige nasjoner. Lørdag 31. mai går andre påmeldingsfrist til Nordvestgaloppen ut – etter det øker startkontigenten – dermed bør du melde deg på Nordvestgaloppen på Voss nå. Norvestgaloppen går av stabelen 30. juli til 3. august.

De to første løpene går onsdag og torsdag og er ettermiddagsløp – så der skal det være mulig å rekke opp etter jobb fra Bergen dersom du velger å ikke ta ut ferie disse dagene. Fredag er det hviledag – og lørdag og søndag er det vanlige helgeløp. Dette er DIN sjanse til å briljere i et internasjonalt felt – dette er terreng vi kan bedre enn sveitsere, franskmenn, svensker, østlendinger, russere, tsjekkere, dansker, latviere, amerikanere, finner og de andre nasjonene som er påmeldte.

For dem som ikke er vant til å løpe ferie-o-løp, så kan jeg si dette: Det er den beste ferien du kan ha

selective sildenafil dosage cardiac evaluation and.

. Kombiner o-løp med familieferie, fjelltur, bading og avslapping. Det er så mye deiligere å slappe av i solen med gode venner etter at man har slitt seg litt ut i skogen, enn hvis man bare har slappet av hele dagen..

. Nordvestgaloppen kan være en fin start før man prøver seg på fjernere strøk som Frankrike, Sveits, Italia eller Slovenia. Ta Nordvestgaloppen i år – og bli med til 5-dagers i Dolomittene i Italia neste år!