Fortsatt spenning i Pokalkampen: Neste løp i Stendskogen tirsdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 04 sep 2011@21:27


pokal2011_6
Fana har ledelsen når to løp gjenstår – men Varegg er ikke lenger bak enn at dette kan bli spennende med en skikkelig innspurt.
Det er også veldig tett om 3. plassen mellom Askøy og Gneist.

Førstkommende tirsdag den 6. september inviterer Bergens TF til årets 7. og neste siste pokalkamp for året. Arrangøren byr denne gangen på samlingsplass på en annen kant av Stendskogen enn vanlig – ved Hordnes snuplass – og dermed får man prøvd seg på de fineste delene av Stendskogen som ellers bare langløypene såvidt får komme bort til
.

Husk påmelding

Det blir lang kø både for deg og de andre hvis få melder seg på! Husk derfor påmelding innen mandag kveld; «no show, no pay» så meld deg gjerne på selv om du ikke er helt sikker på om du skal løpe.

Det er organisert parkering ved Hordnes snuplass og på vegen innover i Hordnesskogen. Det er dog begrenset med parkeringsplass. Kompiskjøring anbefales derfor på det sterkeste. Et alternativ kan være å parkere ved Stavollen og kjøre kompis til samlingsplass.

Det er fleksistart mellom 17.30 og 18.30.

Du må ha opprette Eventor ID for å melde deg på

reevaluate their current treatment choices. viagra for sale IS IT SAFE FOR THE PATIENT TO RESUME SEXUAL ACTIVITY?.

. Alle må som vanlig registerere seg på løpet (ved å legge brikken nedpå dersom du er forhåndspåmeldt)

PS! Stillhet på HOK-Bloggen etter sommeren skyldes at ingen arrangører har sendt meg informasjon om løpene sine noen dager i forveien
. Jeg fikk heller ikke tilsendt noe fra arrangøren denne gangen – men den flittige Pokalkamp-utregneren sendte meg de siste utregninger som jeg derfor publiserer her.