Årets første Urb-o Cup: Spennende løyper på gang!

Sprintcup - skrevet av Jan Kocbach, 05 Jan 2012@21:59

urbocup_topp_s_s
Tirsdag 10. januar er det klart for årets første Urb-o cup med krevende finorientering, interessante veivalgsstrekk, tøffe klatrestrekk og raske poengstrekk. Start og mål er ved den nordre inngangen til Bergenhus (ut mot Bontelabo). Løpet denne gangen er en vanlig løype med valgfritt startstidspunkt mellom klokken 18.00 og 19.00.

Langløypen er 2.9 km og kortløypen er 1.5 km. Det er en fordel med en lykt til å lese kartet med, ellers må en stoppe opp ved gatelyktene. Postene er markert med postbukk og refleks, ikke postskjermer. Løypen går i trafikkert område. Ta hensyn til trafikken – og husk refleksvest!

Påmelding og ytterligere informasjon

Påmeldingsfristen er mandag kveld. Husk at det kreves kun inn startkontingent for de som starter. Hvis du ikke er sikker på om du skal være med er det best om du melder deg på for sikkerhets skyld – det gjør jobben enklere for arrangøren.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.