O-teknisk trening lørdag: Par-trening i Stendskogen

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 17 Nov 2011@11:26

storlitenring
Førstkommende lørdag er det klart for o-teknisk trening i Stendskogen. – Dette er i utgangspunkt en rolig trening der alt fokus ligger på det tekniske. Vi skal løpe to og to sammen. En løper foran og leser kart til et gitt punkt. Derfra skal den andre ta over og finne posten, forklarer arrangør Niklas Profors.

- Vi har ikke fått tilgang til OCAD-fil av karteieren, og må derfor tegne løypene på hånd. Derfor er det ekstra viktig med forhåndspåmelding. Påmeldingsfrist er fredag kveld ved midnatt.

Fremmøte er ved snuplassen på Hordnes. Mer informasjon og inndeling i par gjøres på treningen. Opplegget som benyttes er en variant av det som ble beskrevet av Eva Jurenikova på hennes foredrag om o-teknisk trening på Storsamlingen i Halden for noen uker siden (se illustrasjon på toppen av siden).

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.