Arrangørnotat Sprintcup/Pokalkamp mot Eventor

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 07 Apr 2011@23:46

Det er nå laget et omfattende arrangørnotat for hvordan du arrangerer Sprintcup/Pokalkamp med ttime der påmeldinger hentes ned fra Eventor og resultater lastes opp igjen til Eventor. Det er veldig små forskjeller med å bruke ttime mot Eventor i forhold til mot sprintcup-databasen som vi gjorde tidligere. Et skikkelig arrangørnotat der alt blir “gitt inn med teskjeer” vil uansett føre til færre problemer med resultater og bedre arrangement!

Dette er tenkt å være et levende dokument. Undertegnede har skrevet basisen – og håper flest mulig av kommende arrangører vil hjelpe til med å gjøre dette så bra som mulig ved å legge inn egne erfaringer/tips.

3 Comments

Comment by Bjørge

8. April 2011 @ 07:58

Hvorfor ikke legge dette på wiki.ttime.no slik at ikke bare HOK har tilgang til dokumentet?

Bjørge

Comment by Jan Kocbach

10. April 2011 @ 16:13

@Bjørge: Thierry skal kopiere det som går på ttime inn etterhvert. Grunnen til at det ligger i Google Docs foreløpig er at (dessverre) mange er redd for (eller vet ikke hvordan) de skal bruke et wiki. Sjansen for at flere er med og skriver er langt større for et Google Docs dokument (flere har vært innom der hittil enn det det hadde vært på ttime wiki totalt sett…)

Comment by Bjørge

10. April 2011 @ 20:10

Ah, jeg skjønte ikke før nå at man kunne bidra i andres Google Docs-dokumenter. Det var ikke opplagt for oss som ikke bruker GD. Målet om et felles redigeringssystem er jo da oppnådd, så flyttes det over for arkivering. Wikien til ttime er jo ikke spesielt mye annonsert, men er grei for arkivering og dokumentasjon.

Sorry, the comment form is closed at this time.