Urb-o Cup Resultater Løp 2 høsten 2009

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 28 Oct 2009@1:01

urbocup_topp_s_s
Nesten 100 løpere stilte til start på dagens Urb-o Cup. Gratulerer til Ragnhild Lund-Johansen og Carl Eilert Macody Lund. Sterk innsats av Varegg sine damejuniorer. Carl Eilert er virkelig på vei mot storformen – det er lenge siden han har holdt så lenge…

2 Comments

Comment by Owen

30. October 2009 @ 00:29

Jeg løpte ikke selv på tirsdag, så jeg fikk en sjelden sjanse til å betrakte kveldens happening i Hødden. Det var helt sykt med folk som ilte frem og tilbake i bakker og smug. Og på start var det herlig kaos og høy stemning som rådet. Calle Macody var i stjernehumør og hisset både seg selv og andre opp i pausen mellom sløyfene. At han holdt alle 5 sløyfene er imponerende. Alt tyder på at Calle er tilbake som en frontfigur. Også herlig å registrere at vår humørspreder “Deitzen” hadde tatt turen helt fra Fyllingsdalen bare for å se på siden han var syk. Det er klubbånd godt over middels.

Comment by Jørn W

1. November 2009 @ 11:40

Dette opplegget er helt suverent både som motivasjon i mørke høst/vintermåneder og som o-teknisk trening. Og så får vi et kjempeforsprang på de andre kretsene i forhold til sprinttrening. Og NM-sprint er allerede 13 mai.
Gleder meg allerede til neste løp!

Sorry, the comment form is closed at this time.