Resultater Urb-o Cup løp 3

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 02 Dec 2008@21:50

Resultater urb-o cup løp 3 er nå tilgjengelig hos Varegg.

3 Comments

Comment by Torgeir Strand

3. December 2008 @ 01:32

Eg ser at nøkkelen til managersuksess er å ha innsideinformasjon om kven som faktisk stiller og kven som ikkje stiller. For min eigen del klarer eg ikkje å halde meg oppdatert på dette. Eg ønskjer meg såleis eit opplegg der vi kan ha ei påmeldt reserveliste som etter tur erstattar dei hestane vi har satsa på, men som ikkje startar. Slik var det i alle fall i gamle dagars V5…

PS : I tillegg ønskjer eg at høgremargen på denne sida kjem seg oppover att, eller er det feil hos meg???

Comment by Trygve

3. December 2008 @ 11:45

Beklager til de som tapte poeng på disken min i runde A. Jeg har bestillt ny brikke nå…

Comment by Jan Kocbach

3. December 2008 @ 11:46

Trygve: Bra at du tar ansvar!

Sorry, the comment form is closed at this time.