Rankingåpning: Kristornløpa

Ranking - skrevet av Jan Kocbach, 01 Apr 2008@10:00

DSC_1085_s.jpg
Førstkommende søndag, den 6. april, starter o-sesongen i Hordaland for alvor med årets første løp i HOK-Rankingen – Kristornløpet på Stord. Sesongåpning på Stord har blitt en tradisjon for o-løperne her i vest – og det blir nok en stor gjeng som møtes på Stord denne helgen også. I tillegg til Kristornløpet som markerer starten på HOK-Rankingen på søndag, blir det også Per Magne Kyvik’s minneløp på lørdagen og KM natt på fredagen, slik at man kan få en flott o-helg på Stord.

Innbydelse og påmelding Stord

Siste frist for påmelding til Kristornløpet er onsdag 2. april. Etteranmelding innen torsdag kl. 20.00 eller frem til en time før første start løpsdagen mot tilleggsavgift. Se innbydelsen nedenfor for detaljer.

HOK-Rankingen 2008

Følgende løp inngår i HOK-Rankingen 2008 (Oppdatert etter kommentar fra Torgeir Strand):

  • 6. april – Kristornløpet, Stord
  • 27. april – Kanadaskoen, Varegg
  • 25. mai – Odda, Odda
  • 8. juni – Voss 2-dagers, Gular
  • 16. august, Hamla Grand Prix, Samnanger
  • 23. august, KM lang Bergen/Os, Bergens TF
  • 21. september, Rankingfinale, Askøy

2 Comments

Comment by Torgeir Strand

1. April 2008 @ 14:17

Hausten er også klar, jfr. denne meldinga på HOK-sida :

Haustlege HOK-rankingdetaljar
(14.01.2008)
Då er også dei 3 siste HOK-rankingløpa i år på plass. Etter sommarferien startar det med Hamla GP 16.august i Samnanger, før det fortsetjer allereie helga etter med KM lang 23.august i grenseland mellom Bergen og Os. Rankingfinalen blir 21.september på Askøy.

Comment by Jan Kocbach

1. April 2008 @ 14:22

Mange takk for kommentaren, Torgeir. Den fant jeg ikke. Nå er nyheten oppdatert!

Sorry, the comment form is closed at this time.