Skogene venter på mørkets venner!

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 14 okt 2007@18:41

NATTCUP 07/08, Eidsvåg: Allerede førstkommende onsdag – den 17. oktober – starter vintersesongens store happening på orienteringsfronten i Bergen: Nattcupen! Første løpet går i år på Eidsvåg med Gular som arrangør. Det første løpet i årets nattcup blir et løp med nedoverprofil – og fokus på veivalg.

Fremmøte og kart

Fremmøte, mål og parkering på Eidsvåg ungdomsskole (se i kart) – og kartet som benyttes er Viking sitt Munkebotn kart. Det er ca. 15 minutter å jogge/gå fort til start – som er plassert omtrent midt på Langevann. Starten går mellom 1915 og 2000.

– Vi har trykket 150 kart, så her er det plass til alle, er beskjeden som kommer fra løpsledelsen
.

Løyper

I årets nattcup er det planlagt å utvide til 3 løyper – men for de to første løpene blir de to lengste løypene (A og B løypen) slått sammen. Løypen kalles «kortdistanse» på 3.5 kilometer, med anslått vinnertid til å være under 30 minutter. C-løypen er på 2.3 kilometer, med grei orientering (NB! C-nivå – ikke N-nivå).

Postene i langløypen er ifølge løypelegger Tore Juvik ikke så vanskelige denne gangen – til gjengjeld er det mange veivalgsmuligheter der det kan lønne seg å velge sti der det er mulig, siden det er litt vått i terrenget for tiden

the overall cardiovascular condition of the patient. Is this cialis minor local side-effects..

. Mot slutten av løypene blir det en del skråli.

Er du fornøyd med det nye opplegget for nattcupen med tre løyper på 5 km (A-nivå), 3 km (A-nivå) og 1.5-2 km (C-nivå) – og et løp med fellesstart og et løp med langdistanse? Si din mening her om løypevalgene! Skriv gjerne en kommentar nederst på siden med utfyllende kommentarer.

Påmelding

Det er veldig viktig at alle melder seg på til dette første nattcupløpet – selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe. Det vil gjøre arrangementet lettere å gjennomføre, resultatene kommer raskere, og det blir mindre kø. No show – no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror du kanskje skal på løp (det er fort gjort).