Vil du lære mer om bruk av GPS-analyse?

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 11 nov 2012@17:00


olt_s_s
HOK inviterer til foredrag/kurs den 20. november kl. 19:30 i Varegg sitt klubbhus Badstuen med Jan Kocbach der han gir en innføring i praktisk bruk av GPS-analyse.

Foredraget blir holdt i etterkant av sesongens andre Urb-o Cup som blir arrangert fra Badstuen. Det vil bli servert kveldsmat til alle deltakerne. Det er ingen deltakeravgift, men påmelding er obligatorisk slik at vi får oversikt over antall deltakere.

På foredraget vil Kocbach gå gjennom hvordan man kan bruke GPS-analyse for å forbedre sin orienteringsteknikk og bli en bedre orienteringsløper. Fana-løperen er Norges Orienteringsforbund sin «GPS ekspert» og har vært ansvarlig for GPS-analyse for det norske orienteringslandslaget siden 2010. Han har holdt en rekke foredrag og workshoper om temaet tidligere
. Foredraget vil være praktisk rettet med fokus på analyse, og det vil i hovedsak benyttes eksempler fra løp og treninger i Hordaland orienteringskrets. Alle deltakerne på foredraget oppfordres derfor spesielt til å bruke GPS-klokker på den o-tekniske treningen lørdag den 17. november og på natt-cupløpet onsdag den 14

handling ED patients who have failed simple therapies and cheap viagra erectile dysfunction should include a comprehensive sexual,.

. november dersom de har GPS-klokke tilgjengelig.