Nattcup: Lover gode vinnertider

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 10 des 2006@10:48


– Vi kan love Nattcupens beste vinnertider så langt, forteller arrangør for denne høstens tredje nattcup løp førstkommende onsdag den 13. desember, Ove Drange. – Fremmøte er på Kleppe skole, som kun er 15 minutters kjøring fra Bergen sentrum – og nå er det slutt på bompenger til Askøy, fortsetter Askøyværingen, som tydeligvis har stått på for å skape en løpervennlig opplevelse på Askøy denne onsdagen. De som tar turen til Askøy på onsdag får svar på om Ove kan holde det han lover.

askoy1.jpg

Terreng og løyper

Arrangøren kan melde om stifylt og lettløpt terreng for Askøy å være (se kartutsnitt), men opplyser samtidig om at det er litt vann i terrenget som gjør det litt tyngre å løpe i enn ellers (hvor kommer det vannet fra, tro?). Løypene er på 3,2 km (A-løypen) og 1,8 km (C-løypen) – de korteste hittil i høst i nattcupen. Løypelegger er Ove Drange, mens Øyvind Jakobsen er løpsleder. Dette er andre gang det arrangeres nattcup på Askøy. Første gang var i fjor vinter – og det ble for mange en kald opplevelse med snø i luften og samlingsplass «langt ute i skogen». Denne gangen satser Askøy OL på samlingsplass på en skole, og et mer lettløpt terreng.

Fremmøte

Fremmøte er på Kleppe skole på Askøy med første start kl 18.30. Kleppe Skole er kun 15 minutters kjøring fra Bergen sentrum. Parkering er på samlingsplass, og det er 10 minutter å gå til start. Se her for nøyaktig plassering av fremmøtested.

Påmelding

Det er viktig at alle melder seg på til nattcupen – selv om de ikke er sikker på at de kommer til å løpe
. Det vil gjøre arrangementet lettere å gjennomføre, resultatene kommer raskere, og det blir mindre kø. No show – no pay, så bare meld deg på på onlinepåmeldingen med en gang dersom du tror du kanskje skal på løp (det er fort gjort)

condition,intraurethral therapy and vacuum device therapy. sildenafil citrate.

.

Link: