Nytt nattcupløp på Munkebotn!

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 10 Nov 2012@18:57

DSC_5671_s
Nattcupen 2012/2013 fortsetter med nok et løp på Munkebotn førstkommende onsdag den 14. november. Innbydelsen forteller om et småkupert og stirikt terreng med noe myr og brake. Starten går mellom 18.30 og 19.15 og mål stenger klokken 20.30. Samlingsplass er Lehmkul-hallen, sørøst for Norges Handelshøyskole.

“Praksis” for GPS-kurs: Dette nattcup-løpet vil bli brukt som et av eksemplene på GPS-kurset den 20. november. Dersom du har GPS-klokke er det derfor flott om du bruker denne på nattcup-løpet. GPS-kurset er et lavterskel-kurs/foredrag som på en times tid gir deg det du trenger for å bruke GPS til å forbedre din o-teknikk

Merk at det er 25 minutter å gå til start. Løypelegger er Bjarte Eikanger.

Kart og løyper

Kartet som benyttes er Munkebotn i målestokk 1:7500. Det bys på følgende løyper:

  • A: 3.7 km, DA, HA
  • B: 2.2 km, DB, HB
  • C: 2.1 km, DC, HC

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.