Pokalkamp i Sædalen tirsdag

Pokalkamp - skrevet av Jan Kocbach, 27 Aug 2012@0:39

pokal2012_lop4
BSI innbyr til Pokalkamp i Sædalen førstkommende tirsdag den 28. august. Kartet som benyttes er Landåsfjellet i målestokk 1:7500. Det tilbys løyper fra 4.3 km (H17) og ned til 1.5 km (nybegynner).

Sammenlagt i Pokalkampen leder Fana med 398 poeng – 42 poeng foran Varegg – men Varegg har to seire og en andreplass mot Fana sin ene seier så langt. Dermed bygges det opp mot en spennende høst i Pokalkampen.

Merk at resultatene fra 3. Pokalkampløp (Rolland) er satt opp til ikke å telle som klubbresultat siden det mangler tider på 48 løpere. Løpet vil etter planen telle for individuell deltagelse i Pokalkampen for deltakerpremie.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.