Urb-o: Populære sløyfer fra Skansen

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 13 Feb 2012@9:49

urbocup_topp_s_s
Urb-o Cup-løpene kommer tett om dagen. På tirsdag blir det nok en gang full fart og krevende orientering – denne gangen er det 5 korte sløyfer som gjelder. Start går mellom 18 og 19, men møt opp klokken 18 om du vil rekke å løpe alle sløyfene – siste mulighet for start blir klokken 19. Om du er forhåndspåmeldt kan du møte direkte på Skansen brannstasjon – etteranmelding og endringer mottas i Badstuen.

Helge Tiger Haugland har lagt løyper som krever sin mann og kvinne. Når premissene er 5 løyper blandt svingete veier, trange smau og bratte trapper, er det mulighet for revansje for alle dem som ikke lykkes helt under Bergen Sprint Camp i samme omårde. Med kjappe retningsforandringer på trafikerte veier er det anbefalt å bruke refleks, samt kartlys.

Samtlige poster er merket med refleksbrikker. Om været tillater det er skovalget, joggesko,- ved snø og is, piggsko.

Påmelding og ytterligere informasjon

Påmeldingsfristen er mandag kveld. Husk at det kreves kun inn startkontingent for de som starter. Hvis du ikke er sikker på om du skal være med er det best om du melder deg på for sikkerhets skyld – det gjør jobben enklere for arrangøren.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.