Urb-o Cup 3: Klart for populære sløyfer igjen!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 01 Dec 2011@11:52

urbocup_topp_s_s
Tirsdag den 6. desember er det igjen klart for Urb-o Cup med de populære korte sløyfene. Fem sløyfer mellom 1-2 kilometer i området nord for Badstuen står på programmet – og dermed er det naturlige skovalget joggesko. Frammøte og start ved Badstuen/Mulebanen. Det er fleksistart fra kl. 18 – 19.

På grunn av mye vann og løv i gater og trapper for tiden, må alle være forsiktige ved retningsendringer. I og med at konkurranseområdet er gater og fortau, MÅ ALLE BRUKE REFLEKS. Dette kan lånes fra Badstuen. Det er en fordel med en lykt til å lese kartet med, ellers må en stoppe opp ved gatelyktene

Postene er markert med postbukk og refleks, ikke postskjermer. Husk utdeling av premier fra årets HOK-ranking i Badstuen i forkant av løpet, fra kl 17.30.

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.